Afgelopen zaterdag was Paulien Gankema in Diemen voor een gesprek met de Klimaatraad Diemen over klimaatrechtvaardigheid. Paulien staat op de kandidatenlijst van GroenLinks-PvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen en werkt momenteel bij Milieudefensie als manager van campagnes.

Het team van vrijwilliger van GroenLinks-PvdA ging ondertussen campagne voeren rond het Diemerplein, eerst met een statafel en later trokken ze door Ruimzicht-Oost. Na het gesprek met Eline Raaphorst, Willy Brinksma (KlimaatRaad Diemen) en Evert Kuiken ( tevens Klimaatburgemeester Diemen) ging Paulien in gesprek met bewoners in de buurt Ruimzicht-Oost, samen met onze vrijwilligers van GroenLinks-PvdA.

Meer lezen over het gesprek van Paulien Gankema met de KlimaatRaad Diemen is te lezen in een artikel van het DiemerNieuws

De Klimaatraad Diemen organiseert op zaterdag 4 november een ´Meet-and-Greet´ met lokale en landelijke politici over lokale en landelijke klimaatproblemen. De bijeenkomst vindt plaats in Café de Omval en duurt van 14.00 tot 17.00 uur.