Nieuws

Gepke Uiterdijk verlaat de gemeenteraad

Gepke Uiterdijk heeft besloten haar raadslidmaatschap met onmiddellijke ingang neer te leggen. Gepke Uiterdijk begon in 2002 als fractieopvolger van GroenLinks Diemen, werd fractievoorzitter in 2006 en droeg dat in 2015 over aan Nicole van Engelen. In haar opvolging wordt voorzien door de benoeming van oud-raadslid Frans Eerkens. Wij vinden het jammer maar respecteren haar besluit.

Namens het Bestuur van GroenLinks Diemen: Joke Schenk
Namens de fractie van GroenLinks Diemen: Nicole van Engelen

Groeiende belangstelling voor GroenLinks

Alle GL-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Er is groeiende belangstelling voor GroenLinks. Dat bleek op de druk bezochte Algemene Ledenvergadering van 15 november. Daar stelde de afdeling van GroenLinks de kandidatenlijst vast voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Nummer 1 is de huidige fractievoorzitter Nicole van Engelen, op 2 staat Hilda van 't Riet, nu fractie-opvolger. Nieuw op de lijst zijn achtereenvolgens Yeliz Yildiz-Kaya (op 3), Rian van Rossum (op 4) en Jochem Douw (op 5).

Lees verder

Drie GroenLinks-moties aangenomen

Vlag van Diemen

Bij de begrotingsbehandeling voor 2018 heeft GroenLinks diverse moties ingediend om het sociale en groene karakter van Diemen te bevorderen. Drie moties kregen de meerderheid van de stemmen in de raadsvergadering van 9 november.

Lees verder

Pagina's