Annemarie heeft de leden van de gemeenteraad al eerder laten weten dat zij haar fulltime baan als directeur ad interim van ´De Kersenboom´ niet kan combineren met het raadswerk en heeft, in overleg met onze fractie, besloten haar raadszetel over te dragen aan Nicole van Engelen. Anne-Marie is met ingang van 15 september fractieopvolger voor GroenLinks. 

Hiervoor werd Anne-Marie op donderdag 24 september geïnstalleerd als lid van onze fractie, zij verving hiermee Rian van Rossum. Anne-Marie de Smalen is eerder fractieopvolger geweest, sinds 11 november 2018 en vervanging van Frans Eerkens. Zij was secretaris van de afdeling vanaf 2017.

"Sinds januari 2017 ben ik lid van GroenLinks. Duurzaam en sociaal, twee begrippen waar ik veel waarde aan hecht en in het gedachtegoed van GroenLinks terugvind. Twee begrippen ook waarvan ik denk dat het de basis is voor de toekomst van onze kinderen.

Anne-Marie is werkzaam als leerkracht en intern begeleider (IB) op een basisschool in Diemen.

Een steentje bijdragen aan de wereld om je heen begint bij jezelf en daarom denk ik mee in de fractie van GroenLinks."

Naam:  Ik ben Anne-Marie de Smalen

Leeftijd: ik ben 50 jaar 

Ik woon in Diemen sinds 2000, nu bij elkaar ruim 21 jaar. Vanuit mijn geboorteplaats, Amstelveen, ben ik rond mijn 25ste naar Amsterdam verhuisd om uiteindelijk in Diemen uit te komen.

Naast kandidaat-raadslid ben ik intern begeleider op een basisschool in Diemen en daarmee verantwoordelijk voor onder andere de leerlingenzorg en onderwijskwaliteit.

Ik zet mij in voor GroenLinks omdat ik aan de begrippen duurzaam en sociaal veel waarde hecht. Deze begrippen vind ik terug in het gedachtegoed van GroenLinks. Twee begrippen waarvan ik vind dat het de basis is voor de toekomst van onze kinderen. Een gemeente kan zorgen voor goede voorzieningen als sport, kunst en cultuur om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Mijn steentje hieraan bijdragen doe ik graag. Daarom denk ik mee in de fractie van GroenLinks om Diemen een blijvende "rijke" leefomgeving te laten zijn."

Je kunt me volgen op 

https://www.linkedin.com/in/anne-marie-de-smalen-1aa98021/