Terechte waardering

Dré Hiemstra, voorzitter GroenLinks Diemen, speldde Hennie van der Linde het groene lintje op in De Sniep, waar hij met een team medewerkers de tuinen aan het onderhouden was. Voor het team was een flinke taart om de overwinning te vieren. Dré is het helemaal eens met degene die Pantar nomineerde: ‘De medewerkers van Pantar verrichten door weer en wind zoveel werk om het groen in Diemen mooi en verzorgd te houden. Daar mag wel een keer extra waardering voor zijn.’

Hennie is blij met de positieve aandacht die Pantar en de medewerkers op deze manier krijgen. Hij geeft aan dat; ´ze hartstikke trots zijn dat de mensen in Diemen blij zijn met hun werk. Dat is waar ze het voor doen´. De twee andere genomineerden, Joke Bergshoff ( zij voert gesprekken over eerlijke klimaatoplossingen) en Evert Kuiken (zijn nooit aflatende inzet voor het milieu in Diemen) feliciteren Hennie en Pantar van harte met het groene lintje.

Aandacht voor milieu

GroenLinks Diemen vindt aandacht voor het milieu, ook op lokaal niveau, van groot belang. Projecten en initiatieven, groot of klein, die ervoor zorgen dat er meer aandacht is voor het milieu, of ervoor zorgen dat er beter wordt omgegaan met het milieu zijn belangrijk voor de leefomgeving van Diemenaren.

“ Hartstikke trots dat de mensen in Diemen blij zijn met hun werk. Dat is waar ze het voor doen. ”