Zelf duurzame energie opwekken kan een groot verschil maken op de weg naar een duurzamere wereld. Een goede feed-in regeling helpt daar enorm bij. Hoe? Ga naar http://www.insnet.org/feedin.

Zelf duurzame energie opwekken kan een groot verschil maken op de weg naar een duurzamere wereld. Een goede feed-in regeling helpt daar enorm bij.

Hoe, dat kun je lezen op www.insnet.org/feedin

Daar vind je uitleg en een open brief. Die open brief heb ik getekend, en ik wil jou verzoeken dat ook te doen. Want op woensdag 18 maart praat de Minister van Economische Zaken, Maria van der Hoeven, hierover met de grootste expert op dat gebied, het Duitse Bondsdaglid Hermann Scheer. Hij maakte de feed-in regeling in Duitsland tot een groot succes voor duurzame energie. 

Dat kan ook in Nederland. Zeker als wij met vele duizenden aan de Minister kunnen laten zien dat wij achter dat idee staan.  Dat gaan we doen door de namen van alle ondertekenaars voor het gesprek onder de aandacht van de
Minister brengen.

Teken daarom mee, stuur deze brief door aan vrienden en bekenden en wordt deel van het succes van duurzame energie van en voor ons allemaal!

Update van zondag 22 maart 2009:

Beste ondersteuner,

Onlangs tekende u de open brief voor steun aan een volwaardige feed in regeling in Nederland. Inmiddels deden dat meer dan 14.000 mensen en organisaties met u.

Wilt u op de hoogte blijven over de voortgang van de actie en over nieuwe ontwikkelingen rond feed in? Dan kunt u zich abonneren op de gratis wekelijkse nieuwsbrief van Duurzaamnieuws.nl . Daarin is een aparte rubriek over de feed in actie opgenomen.

Aanmelden op de nieuwsbrief kan hier

Bekijk een voorbeeld van de nieuwsbrief

Ga naar de feed in actiesite

Wij danken u voor de steun!

Mede namens de initiatiefnemers De Kleine Aarde, stichting iNSnet en WISE,
Peter van Vliet