Daarom slaan we op zondag 14 maart samen met tientallen organisaties door heel Nederland én online het Klimaatalarm. Dit is een geweldig initiatief van 11 organisaties, verenigd in de Klimaatcrisis Coalitie.

In meer dan 40 plaatsen sluit GroenLinks zich met onze lokale afdelingen aan bij deze corona-proof acties om zoveel mogelijk mensen op te roepen: kies 17 maart voor het klimaat!

Samen vullen we pleinen op anderhalve meter afstand, staan we op voor het klimaat, en laten we van ons horen. Doe je met ons mee?

GroenLinks Diemen sluit zich aan met KlimaatAlarmDiemen.

Dat doen we stilstaand, op 1,5 meter afstand van elkaar, met mondkapje op. We volgen de corona regels. Zo kunnen wij, op afstand en toch samen, massaal van ons laten horen. De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen.

Datum: zondag 14 maart
Tijd: 14.00 – 15.00
Plaats: Voorplein Gemeentehuis Diemen

Inloop vanaf 13.45 uur

Podium programma: Inwonerspanel, politiek panel, diverse sprekers en live muziek door het “Real Time” duo Markus&Wolfgang. De presentatie is in handen van Michiel Hatenboer.

Om 15.00 uur hebben we een lawaaiminuut. Neem daarvoor je pannendeksels, kookwekkers, kleppers mee. Mondkapjes moeten opblijven, dus geen geschreeuw, toeters of fluitjes..

We organiseren het klimaatalarm met alle Diemense organisaties en clubs die hun stem willen laten horen over het klimaatbeleid. In Nederland, daarbuiten en vooral in Diemen!

Kan of durf je er niet “live” bij te zijn? Je kunt het klimaatalarm ook vanuit huis volgen. Dat kan via Youtube.

https://youtu.be/JYYYMMMQcEs

De link voor dove en slechthorende mensen

https://youtu.be/nHaQXWByzUc

 

Blijf op de hoogte en volg ons op facebook https://m.facebook.com/klimaatalarmDiemen/

of Instagram https://www.instagram.com/p/CL3yEAHA8aK/?igshid=5g90o93d2x9r

 

Wil je de oproep tot een klimaatalarm in Diemen delen met familie, vrienden, collega’s en bekenden?

🌍💚💙☘